Burg Tuinmachines
Dé Grasmaaier specialist van Lansingerland!

Stiga robotmaaier Burg Tuinmachines

Robotmaaiers maken het u wel héél gemakkelijk!

Wilt u wel een mooi gazon maar is grasmaaien geen hobby van u? Dan zijn onze robotmaaiers dé oplossing voor u. Nadat wij de robotmaaier van uw keuze vakkundig geïnstalleerd hebben heeft u er verder geen omkijken meer naar en wordt uw gazon perfect bijgehouden.

Mooier en gezonder gras

De robotmaaier kan op diverse manieren ingesteld worden en maaien volgens het schema wat u wenst. Meerdere keren per week maaien zorgt voor fijne grasresten die niet opgeruimd hoeven te worden. Zo werkt het als een natuurlijke meststof waardoor uw gazon mooier en gezonder wordt.

Stil en milieuvriendelijk

Onze robotmaaiers werken op een electromotor en maken dus geen herrie en geven ook geen uitstoot. Milieuvriendelijk, voordelig en fijn voor uw buren. Na het maaien van het gras keert de robotmaaier automatisch terug naar zijn laadstation en wordt hij opgeladen voor de volgende maaibeurt.

De beste oplossing voor uw gazon

Heeft u interesse? Wij komen graag bij u langs voor een informatief gesprek en om te kijken of uw tuin geschikt is voor een robotmaaier. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw robotmaaier of een eventueel beter alternatief.

Officieel dealer

Burg Tuinmachines is officieel dealer én servicepunt van Ambrogio en Gardena. Wij kunnen uw robotmaaier dus niet alleen perfect installeren maar ook onderhouden en repareren indien nodig.

Wilt u persoonlijk en deskundig advies? Kom gerust langs in onze showroom!

Ambrogio robotmaaiers