Burg Tuinmachines
Dé Grasmaaier specialist van Lansingerland!

John Deere Tuinmachines

Stiga Tuinmachines

EGO accumaaiers

Cleanlife Alkylaat benzine

De meest milieuvriendelijke brandstof voor 2-takt en 4-takt motoren. Te koop bij Burg Tuinmachines!

Burg Tuinmachines is erkend dealer van Stiga en John Deere en kan alle tuinmachines van deze fabrikanten leveren én onderhouden. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment. Hebben wij de machine die u zoekt niet op voorraad dan kan deze snel besteld en geleverd worden. Tuinmachines kunt u onderverdelen in de volgende categorieën:

Grasmaaier Burg Tuinmachines
Gazonmaaiers

Wij verkopen diverse modellen voor elk type gazon, uitgerust met meerdere maaimethodes en te gebruiken in alle omstandigheden. Ergonomie, trillingsdemping en een laag geluidsniveau zijn hierbij pluspunten die het maaien aangenaam en comfortabel maken.

Frontmaaier Burg Tuinmachines
Frontmaaiers

Onze frontmaaiers zijn uniek in hun klasse. Met de knikbesturing en de combinatie met het Multiclip maaisysteem geniet u van ongeëvenaard comfort en maairesultaat.

Tuintractor Brug Tuinmachines
Tuintractoren

De juiste tractorkeuze is essentieel. Belangrijk zijn vermogen, capaciteit en comfort. U hebt de keuze uit achteruitworp met perfecte grasopvang, mulchen of zij-uitworp, naargelang de omstandigheden van het gazon.

Tuinonderhoud Burg Tuinmachines
Tuinonderhoud

Burg Tuinmachines heeft een breed assortiment hoogwaardige machines voor tuinonderhoud zoals trimmers, bosmaaiers, heggenscharen, verticuteermachines, tuinfrezen en bladblazers.

Alle modellen en technische informatie van de diverse grasmaaiers en tuinmachines kunt u vinden op de website van de fabrikant. Klik hiervoor op het logo van de fabrikant.

Wilt u persoonlijk en deskundig advies? Kom gerust langs in onze showroom!